onsdag 10 april 2013

Lite nytt

En veekend väska har blivit klar Mönstret är från quiltmagasinet Har även sytt färdigt toppen till ett sängöverkast som nu är skickat för quiltning Har sytt ipad fodral och 3 st mobilfodral till bror och svägerska och deras dotter. Maria

10 kommentarer:

 1. Fina saker du har sytt, täcket är fantastiskt!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! du kan ju få se det i sommar om du vill.

   Radera
 2. Åh... vilket underbart överkast du här sytt!! Alldeles precis mina färger så du kan väl skicka det till mig?? Du måste bara vara helt nöjd ed det!! Fodralen är jättefina de med. Visst är det roligt när det vis syr blir riktigt bra?
  Kram till dig Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Bibbi.Visst är det kul att kunna skapa fina saker det ger en så härlig känsla.

   Radera
 3. Ååh vad fint allt det du har gjort är.

  SvaraRadera
 4. Det var roligt att se den fina weekendväskan som Du sytt, tycker jag. Den hoppas jag att Du kommer att ha användning av. Själv sydde jag ett par sådana i början av mars månad. Jag tycker att det var ett bra mönster att jobba med. Och väskorna har jag redan haft glädjen av att använda.

  Dollandesign

  SvaraRadera
  Svar
  1. Taing för för hälsningen. Väskan kommer jag nog att få användning för.
   Maria

   Radera
 5. hej..godisbutiken ligger en bit från Teuva..inte så långt från Närpes.Platsen heter Päntäne och Tapion Kauppa.Gå in på www.tapionkauppa.net......Då borde du nog hita dit.. va fina saker du gjort i lappteknik!Ha en bra söndag!

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Tack för svaret skall leta reda på den butiken i sommar. Vi skall bo på Strandkulla stugby. Vi är där då vår son skall gifta sig den 3/8 med en flicka från Yttermark. Tack även för kommentaren på mina saker.
  Maria

  SvaraRadera